OVER Curaçao

Een prachtig eiland

Curaçao is een prachtig eiland, gelegen in de zuidelijke Caribische Zee. Curaçao staat garant voor zon, zee, strand en cocktails. Maar het eiland heeft veel meer te bieden. Ga er lekker op uit, de natuur in. Neem een kijkje bij de kalkstenen rotsen in het noordoosten. Of bezoek het Nationale Park Christoffel in het oosten, met de hoogste berg van Curaçao, de Christoffelberg (375 meter). De flora op Curaçao kenmerkt zich door zijn vele cactussen en de dividivi boom. De fauna uit zich in diverse soorten prachtige vogels.

Geniet van de prachtige baaien en stranden

Prachtige stranden, cocktails, wuivende palmen, ritmische muziek en prachtig helder water… ziet u uzelf al zitten? Curaçao heeft maar liefst 37 stranden, variërend van intieme, rotsachtige baaien tot lange stranden met bruisende activiteiten.

Voor één van de meest prachtige stranden hoeft u als bezoeker van Penthouse Het Suikerdiefje niet eens ver te gaan. Het Curaçao Ocean Resort heeft een prachtig privé strand dat voor onze gasten bestemd is. Het strand bevindt zich aan de lagune en is zeer vlak bij de plek waar deze uitmondt in de Oceaan. 

Wandelen door historisch Willemstad

Meer van een dagje cultuursnuiven? Dan is Willemstad de aangewezen plek. Deze stad is één van de zes Werelderfgoedlocaties in de Cariben. Breng een bezoek aan bekende monumenten, zoals Fort Amsterdam, Gouverneurspaleis, Synagoge Mikve Israel-Emanuel en het kleurrijke Penha gebouw aan de kustlijn.

penthouse suikerdiefje
penthouse suikerdiefje
penthouse suikerdiefje
penthouse suikerdiefje

Boeken

Boek hier uw droomreis

Geniet onbezorgd van een luxe vakantie in een 6-persoons penthouse in het privé-resort Curacao Ocean Resort. Boek direct via de website of vraag eerst een vrijblijvende offerte op.

Scroll naar boven